23948sdkhjf

Kjaerulff 1 A/S vandt den fynske finale i Entrepreneur Of The Year

Karsten Kjaerulff og Kjaerulff 1 A/S kan for andet år i træk kalde sig Fyns bedste vækstskabere.
Det blev igen i år Karsten Kjaerulff og Kjaerulff 1 A/S, som tog titlen som Fyns bedste vækstskaber i vækstskaberkonkurrencen Entrepreneur Of The Year, som rådgivnings- og revisionsvirksomheden Ernst & Young står bag.

Kjaerulff 1 A/S er Nordens førende totalleverandør af digitale tv-produkter, herunder digitale set-top-bokse, kabel-tv, antenneudstyr og audio/video-produkter. Virksomheden er desuden enedistributør af Loewe-produkter i Danmark, Sverige og Finland.

Virksomheden blev stiftet i 1957, og Karsten Kjaerulff overtog den efter sin far i 1986. Men Karsten Kjaerulff begyndte sin karriere meget tidligere. Allerede som 10-årig var han bybud i virksomheden, og da han gik i 6.-7. klasse, begyndte han at importere og sælge knallertdele.

Det var da også Karsten Kjaerulffs tidlige evne for at se potentialet i sine forretningsideer, og de resultater, han har opnået, som gjorde særligt indtryk på den regionale jury, da de mange dygtige vækstskabere på Fyn skulle bedømmes.

- Her er tale om en prototype på en iværksætter med en succeshistorie, som man sjældent har set magen til. Virksomheden har særdeles stærkt koncept, hvor innovation og nytænkning er vigtige parametre.

- Virksomheden har præsteret flotte vækstrater og har ambitioner om at fortsætte væksten i de kommende år. Som virksomhedsleder fokuserer han ikke på forhindringer, men muligheder. Det afspejler sig også i virksomhedens sociale profil, hvor en anden etnisk baggrund end dansk eller lang tids ledighed ikke er en forhindring for at få et job. Vores vinder giver derimod disse mennesker en mulighed for at blive en del af virksomheden, lød det blandt andet i juryens begrundelse.

Med i opløbet om at vinde Entrepreneur Of The Year regionskåringen på Fyn var også Cabinplant A/S, Cane-Line A/S, Resoulux A/S og SH Group A/S.

Der kåres vindere i regionerne København, Sjælland, Fyn, Syd- og Sønderjylland, Midtjylland og Nordjylland inden den samlede vinder findes ved landskåringen i Bella Center den 27. november.

Kilde: Ernst & Young - http://www.ey.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078