23948sdkhjf

Danish Aerotech modtager pris for F-16 leverancer

Danish Aerotech A/S har for andet år i træk modtaget den fornemme Supplier Excellence Award fra Raytheon Space and Airborne Systems i USA.
Raytheon er en af verdens største virksomheder indenfor forsvarsindustrien med 73.000 ansatte og en omsætning på mere end 20 mia. dollars.

Raytheons Supplier Excellence Award gives for exceptionelle præstationer indenfor kvalitet, leveringsevne og kundetilfredshed. Prisen uddeles i to udgaver, en trestjernet og en firestjernet.

Danish Aerotech er det ene af kun to firmaer blandt Raytheon Space and Airborne Systems' tusinder af leverandører, der har modtaget den sjældne firestjernede pris.

Administrerende direktør Søren E. Petersen fortæller, at kvalitet, leveringsevne og kundetilfredshed er en mærkesag for Danish Aerotech, og at priserne fra Raytheon viser, at indsatsen er lykkedes.

Samarbejdet mellem Danish Aerotech og Raytheon startede allerede i 1994, hvor kontrakten på produktion af strømforsyninger til F-16 kampflyenes avancerede computersystemer blev indgået.

Kontrakten er i de forløbne år til stadighed blevet fornyet således, at Danish Aerotech nu har leveret op mod 1.400 sæt F-16 strømforsyninger til Raytheon.

Danish Aerotech producerer komponenter til fly og helikoptere, herunder EH-101, Lynx, S-61/SeaKing, AWACS og F-16, og udfører vedligeholdelse på blandt andet T-17 fly og AMRAAM og Sidewinder missiler samt LANTIRN måludpegningsudstyr.

Kilde: Danish Aerotech - http://www.aerotech.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078