23948sdkhjf

Ny simulator bliver en del af Rovsings fundament

Nyeste skud på stammen hos SSBV-Rovsing i Skovlunde er Solar Array Simulator, SAS. Producenten af systemer til test af satellitter har udviklet og testet SAS over flere år, og firmaets tiltro til produktet er ikke til at tage fejl af.

SAS er udpeget som en del af fundamentet for den nye strategi , Rovsing præsenterede med sin 2015/16-årsrapport.

Salget af SAS moduler som stand-alone produkter blev skudt i gang med en leverance til det europæiske rumagentur ESAs Solar Orbiter-projektet i juni 2016 .

Tilbage i systemforretningen
Ud over den nye SAS er også Digital Satellite Test Equipment (DSTE) produktet udpeget som en del af ”fundamentet” under Rovsings strategi. I foråret 2016 har firmaet således gjort flere ting for at forbedre de interne kompetencer for produktgruppen. Efter opstarten på DSTE produktionen, forventer ledelsen, at DSTE systemer skal leveres til tre forskellige ESA programmer i løbet af anden halvdel af 2016.

Rovsing kalder også leverancer af SAS baserede Power SCOE systemer til kunder i Italien og Belgien i maj og juni 2016, for et et bevis på, at selskabet er tilbage i systemforretningen, efter flere år med udelukkende at have leveret services samt soft- og hardwareudvikling.

- Rovsing var også i stand til at udvide selskabets ingeniørservicekontrakter i Kourou og Bremen samt fastholde selskabets ISVV aktiviteter i Toulouse og Skovlunde, hvilket understreger Rovsings stærke position på dette forretningsområde samt den positive opfattelse hos kunderne, lyder det i Rovsings 2015/16-årsrapport.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157