23948sdkhjf

Fransk ordre til Rovsing

Rovsing A/S har netop modtaget en ordre på 20.000 euro fra Delphi Diesel Systems i Paris.
Delphi leverer elektroniske styringssystemer til Mercedes’ diesel motorer. Disse elektroniske styringssystemer er meget komplekse og softwaretunge. Det er en stor udfordring at leve op til de høje kvalitetskrav, som stilles til sådanne softwaresystemer. Med henblik på at sikre, at optimale metoder, procedurer, processer samt værktøjer anvendes i Delphi Diesel Systems udviklingsafdeling, har Delphi kontraheret med Rovsing. Ordren er kommet i stand efter, at Daimlers udviklingsafdeling for ”Powertrain electronics” til Mercedes personbiler over for Delphi har anbefalet Rovsing.

Rovsing skal gennemgå Delphi's metoder, procedurer, processer samt værktøjer til udvikling af software til dieselmotorer. Herudover skal Rovsing komme med anbefalinger til forbedringer af samme.

Delphi Diesel Systems er et selskab i Delphi gruppen, som er en af verdens førende underleverandører til bilindustrien. Ultimo 2007 havde Delphi gruppen ca. 170.000 ansatte på verdensplan.

- Ordren understreger Rovsings internationalt set anerkendte ekspertise inden for udvikling af kritisk software, kvalitetssikring af kritisk software samt implementering af ”state-of-the-art” metoder, procedurer, processer samt værktøjer til udvikling af sådant software, skriver Rovsing i en fondsbørsmeddelelse.

Ordren er den første af sin art for Rovsing, og ved succesfuld gennemførelse åbner ordren op for nye og større ordrer fra både Delphi og Daimler.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094