23948sdkhjf

Delta 3 Teknik indgår partnerskabsaftale med Siemens

Med titlen som Siemens Solutions partner vil Randers-virksomheden vokse yderligere på specielt sikrings- og adgangskontrolmarkedet.
Delta 3 Teknik beskæftiger i dag 45 medarbejdere inden for en række forskellige installationsområder, og virksomhedens medejer Torben A. Andersen tror specielt på, at den nye partnerskabsaftale med Siemens får stor betydning inden for sikrings- og adgangskontrolmarkedet. Det skriver Delta 3 Teknik på sin hjemmeside.

- Vi forventer os meget af dette partnerskab. Specielt giver Siemens’ integrerede, innovative og fremtidssikrede løsninger på tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning os en øget styrke til også at gå efter de større opgaver - hidtil har vi primært arbejdet med de mindre og mellemstore opgaver. Nu får vi et anerkendt brand, knowhow og styrke, kombineret med Siemens’ professionelle backup, hvilket gør, at vi nu har mulighederne for at gå skridtet videre, siger Torben A. Andersen på hjemmesiden.

Han forventer samtidig, at Siemens’ uddannelsesprogram vil være med til at opgradere Delta 3 Tekniks egne medarbejdere, og i det hele taget forventer han, at aftalen kommer til at betyde en udvidelse af medarbejderstaben på tre-fem nye teknikere.

Kilde: Delta 3 Teknik - http://www.delta3teknik.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112