23948sdkhjf

Rovsing henter forsvarsordre fra Northrop Grumman

Den amerikanske forsvarsleverandør Northrop Grumman, Inc. har meddelt, at Rovsing A/S er valgt til at udvikle udvidelser til et simulationsværktøj, der bruges til at analysere og optimere scenarier inden for missilforsvaret.
Rovsing bliver ansvarlig for at udvikle de modeller og metodikker, der skal bruges til at udvide simulationsværktøjerne med modeller baseret på europæisk fremstillede sensorer og missiler. Valget af Rovsing til dette arbejde er baseret på Rovsings store erfaring inden for udviklingen af kommando- og kontrolsystemer samt simulationsværktøjer til brug inden for den europæiske rumfartsindustri.

Denne indledende kontrakt er på 300.000 dollars og omhandler udvidelse af Northrop Grumman systemet med modeller for yderligere én type sensor og ét missil.

Dette projekt er et af resultaterne af det ”Memorandum of Understanding” (MoU), der blev underskrevet den 26. oktober 2005 mellem Danmark og USA. vedrørende udvidet samarbejde inden for projekter relateret til missilskjoldet.

Northrop Grumman Corporation har omkring 120.000 ansatte på verdensplan og er en af de tre største amerikanske forsvarsleverandører.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078