23948sdkhjf

Produktnyhed: Safety modul til krævende industrielle miljøer.

Det nye X67 safety modul er endnu et produkt i rækken af B&R safety produkter, testet og godkendt efter IP standarden.
X67 modulet har tæthedsgrad IP67 og er udviklet til brug i de mest krævende industrielle miljøer. Det nye modul i serien af integreret safety teknologi har alle de funktioner, der kræves for at kunne kontrollere safety-relaterede enheder. Udstyret med 8 sikre input kanaler og 4 output kanaler samt en minimum X2X cyklustid på 200μs, er safety modulet særdeles godt egnet til decentrale applikationer.

Funktioner så som filtrering, dobbelt kanal udnyttelse samt interne og eksterne tests er sammenlignelige med funktionerne i de eksisterende X20SI og X20SO produkter. Desuden kendetegner det nye X67 safe I/O modul sig ved at være komplet integreret i programmerings- og diagnosticeringsværktøjet Automation Studio. Kanalerne er forbundet ved hjælp af virtuel installation i Automation Studio’s safe editor. Kommunikation via Powerlink safety garanterer ikke blot en sikker dataudveksling, men gør det også muligt automatisk at sætte modelparametrene under service.

På grund af de særlige IP67 egenskaber kan det nye safety modul fastgøres på ethvert ønsket sted i maskinen, det vil sige, at det ikke nødvendigvis skal monteres i kabinettet. Modulet opfylder alle påbudte sikkerhedskrav i henhold til CAT 4, PL e og SIL 3.

Kilde: B&R Automation - http://www.br-automation.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078