23948sdkhjf

Seminar om grøn it

Den 26. marts 2009 afholder virksomhederne Skaarup Imcase A/S og Hitavent ApS et fælles seminar om Grøn IT og effektivisering af serverrummets energiforbrug.
Seminaret afholdes på Bryggeri Skovlyst i Hareskoven ved København i tidsrummet kl. 09.30-15.30. Seminaret afholdes under temaet Grøn it – sund fornuft og god økonomi.

Der vil være indlæg fra:
  • Elsparefonden, hvor der sættes fokus på elforbrug i serverrum, og i særdeleshed på hvordan virksomheden får etableret effektiv el-måling.
  • Liebert, som vil omhandle energieffektivitet i bred forstand og omtale de produktløsninger og begreber, som gør, at virksomheden bringes i stand til at vurdere energieffektiviteten i egne installationer.
  • Knürr, som vil omhandle energieffektivitet i serverummet og en række af de tiltag, der bør iværksættes for at nedbringe virksomhedens energiforbrug i serverrummet..

Seminaret arrangeres af søstervirksomhederne Skaarup Imcase og Hitavent, som begge gennem mange år har arbejdet med løsninger til effektivisering af serverrummet. Skaarup Imcase leverer 19” racksystemer og infrastrukturløsninger fra den tyske leverandør, Knürr. Hitavent leverer gennemtænkte og gennemprøvede it køleanlæg fra en af verdens største leverandører, Liebert.

Både Knürr og Liebert indgår i den internationale koncern Emerson Network Power, som er blandt de ledende leverandører af produkter til Business - Critical Continuity altså alt det udstyr, der forsyner, huser og køler it og teleudstyret i alverdens virksomheder.

Tilmelding til seminaret sker på www.rack.dk/green-it .

Kilde: Skaarup Imcase - http://www.skaarupimcase.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094