23948sdkhjf

Millionordre til API Marine

Aalborg-virksomheden skal levere sensor-systemer til seks af Lauritzen-Kosans nye skibe.
API Marine producerer sensorer til tankanlæg, og blandt andet inden for transport af gas har man set fidusen i de aalborgensiske sensorer. Derfor har Aalborg-virksomheden indgået en leveringsaftale om måleudstyr til seks af Lauritzen-Kosans skibe. Kontrakten har en værdi af 25 mio. kr. Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

- Vi er meget glade for den ordre fra et selskab, der er blandt verdens mest anerkendte operatører inden for transport af flydende gas. Fremadrettet er det en rigtig god reference for os at få, forklarer API Marines administrerende direktør, Sven Egelund Rasmussen, til Nordjyske Stiftstidende.

De seks skibe bliver bygget i Kina, og derfor er det meget belejligt, at API Marine samarbejder med et firma i Singapore, som skal levere ventilsystemerne.

Der er god efterspørgsel efter de nordjyske målesystemer for øjeblikket, og når ordren til Lauritzen-Kosan er afleveret, kan API Marine tage fat på en ny stor ordre; nemlig systemer til lastkontrol. Ordregiveren er OW Bunker i Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094