23948sdkhjf

Produktnyhed: Ny medie-telefon fra Polycom

Polycom VVX 1500 er den første medie-telefon med avanceret IP-telefoni, stor touch-skærm i farver og integration af virksomhedens nøgle-applikationer.
Polycom har omdefineret desktop-kommunikation med introduktionen af sin første business medie-telefon, Polycom VVX 1500. VVX 1500 er det første kommunikationsværktøj af sin slags – en business medie-telefon, der forener et personligt videokonferencesystem med en fuld udstyret VoIP-telefon med Polycom HD Voice og et åbent applikations-programmerings interface (API) og en microbrowser, der leverer personligt live web-indhold og integrerer med virksomhedens nøgle-applikationer. Alle disse features integreres gnidningsløst på en intuitiv touch-skærm i farver, der styrker brugerens produktivitet, og gør det lettere at kommunikere i flere samtidige medieplatforme, forbedrer samarbejdet og reducerer rejse-omkostningerne.

- Vi forventer, at der vil blive solgt i omegnen af 10 millioner business medie-telefoner på verdensplan i løbet af de næste fem år, og salget af disse enheder vil skabe en årlig omsætning på mere end 3 mia. dollars. De er afgørende for IP PBX-branchens fremtid. Med sin store erfaring indenfor voice og visuel kommunikation og indholdsdeling er Polycom i en god position til at få en førerposition inden for denne nye kommunikationsverden. Virksomhedens VVX 1500 er den første business medie-telefon, der gør det muligt for kunder at arbejde mere effektivt end nogensinde før ved at binde voice- og visuel kommunikation sammen med kritiske forretnings-processer, siger Keith Nissen, ledende analytiker hos In-Stat.

Voice og video opkald kan startes med et enkelt tryk på skærmen
Ved at forene voice og video i en enkel personlig enhed på én intuitiv touch-skærm, forenkler VVX 1500 kommunikationen samtidig med, at den giver en stærk oplevelse af nærvær. Med den store LCD farveskærm og Polycom HD Voice-teknologi får man face-to-face samarbejde i høj opløsning, man undgår at rejse, og man får et imponerende ROI.

Virksomheder kan reducere deres CO2-udslip og blive mere miljø-ansvarlige ved at bruge Polycom’s voice og visuelle kommunikationsløsninger og gøre det muligt for et team, der er spredt ud over kloden, at holde tæt kontakt. Udover videokonferencens grønne fodaftryk er VVX 1500 specieldesignet til at sænke strømudgifterne ved brug af strøm via Ethernet (PoE). Den bruger mindre end det halve i strøm sammenlignet med lignende produkter som fx traditionelle videotelefoner. Enhedens smart-motion teknologi gør det muligt for skærmen at gå i strømbesparelses-mode, når der ikke er nogen på kontoret.

Få hurtigt overblik over forretningsinformationer
VVX 1500 har en åben API og microbrowser, så 3. parts-applikations-udviklere kan integrere forretnings-applikationer som fx unified communications, CRM og appointment management-systemer. Udviklere kan lægge ikoner ud på touch-skærmens forside, så brugerne let kan finde og starte deres programmer.

VVX 1500 kommer i bundter med flere applikationer blandt andet Polycoms Productivity Suite, der gør det muligt for brugerne at indlede og styre telefonkonferencer fra enhedens skærm og optage samtaler lokalt med et flash-drev i telefonens USB-port. VVX 1500 har også en gratis web service kaldet My Info Portal, hvor brugerne kan vælge at få indhold så som lokale vejrudsigter og anden personlig information på skærmen, når man ikke er i gang med en telefon- eller videokonference.

- Vores kunder efterspørger konstant bedre udnyttelse af deres kommunikationssystemer for at forbedre produktiviteten og reducere omkostningerne. De forventer også, at Polycom bliver ved at levere innovative, og intuitive produkter. Vores førerposition og erfaring indenfor produktion af telefon- og videokonferencer har gjort det muligt at udvikle denne unikke enhed. VVX 1500 er en business medietelefon, der forener overlegen business-class VoIP med HD Voice og one-touch video. Vi er stolte af, at vi nu gør det muligt for virksomheder at skrue endnu højere op for samarbejde og kommunikation på tværs af store afstande, siger Flemming Graversen, nordisk chef for Polycom.

Kilde: SEC Datacom - http://www.secdatacom.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078