23948sdkhjf

Flux udvider igen

På trods af finanskrisen investerer den sjællandske producent af transformatorer og omformere nu yderligere i udvikling og salg.
Denne gang har man ansat yderligere to ingeniører i virksomhedens udviklingsafdeling. Nyansættelserne skyldes en stadigt stigende efterspørgsel efter komplekse, kundespecifikke, magnetiske løsninger. Man oplever ligeledes flere kunder, der ønsker at købe alle deres magnetiske løsninger hos Flux.

- Vi er meget stolte over, at så mange virksomheder viser tillid til Flux. Som konsekvens heraf tilpasser vi vores organisation, så den passer til kundernes stigende behov og fastholder vores høje service- og kvalitetsniveau, skriver Flux i en pressemeddelelse.

Kundetilgangen er en konsekvens af virksomhedens vækststrategi og et resultat af det tætte samarbejde mellem virksomhedens danske ingeniører og ledelse og produktionen i Thailand.

Udover udvidelsen i udviklingsafdelingen har man også forstærket salgsstyrken med ansættelsen af endnu en sælger, og virksomhedens samlede personale udgør nu ca. 300 personer.

Også økonomisk ser det godt ud for Flux. Endnu er resultatet for 2008 ikke offentliggjort, men der bliver tale om det bedste resultat i virksomhedens historie.

Kilde: Flux - http://www.flux.dk

Læs mere om: Flux
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.175