23948sdkhjf

Huawei vil udvikle mobiltelefoner i Sverige

Den kinesiske mobiltelefonproducent snupper ansatte fra konkurrenten Sony Ericsson og er nu klar til at starte udvikling af avancerede mobiltelefoner i Kista nær Stockholm.
Sidste år var det ellers meningen, at Huaweis afdeling i Kista skulle sælges, men da Sony Ericsson i efteråret afskedige 500 medarbejdere fra sin afdeling i byen, ændrede kineserne mening med udsigt til at kunne tiltrække personer med spidskompetencer inden for udvikling af mobiltelefoner. Siden da har Huawei ansat 15 medarbejdere med fortid i Sony Ericsson. Det skriver DI.se.

- Det her er en gruppe individer, som har arbejdet med Sony Ericssons mest avancerede mobiltelefoner. De skal undersøge, hvilke telefoner vi skal have, hvordan de skal se ud, og hvad de skal kunne, siger Urban Fagerstedt, der er Huaweis forskningschef i Sverige, til DI.se

Han har selv en fortid hos Ericsson, men har aldrig tidligere beskæftiget sig med mobiltelefoner. Alligevel bliver han ansvarlig for den nye udvikling af mobiltelefoner i Kista.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08