23948sdkhjf

Produktnyhed: ”Notebook” forvandles til et “handy” værktøj

FieldConnex USB Fieldbus Power Supply for test af instrumentering.
Hidtil har det været nødvendigt at anvende en stor og klodset Power Supply for at teste et instrument, hvilket har været besværligt, ikke mindst når man skulle tage den med på rejse. Et nyt værktøj fra Pepperl+Fuchs gør det nemt at teste, konfigurere, oprette en adresse og aflæse statusinformation ved at koble dette værktøj til en ”Notebook”. FieldConnex USB Power Supply er på størrelse med en tændstikæske og er forsynet med alle nødvendige stik og er designet til direkte tilslutning.

Med den nye FieldConnex USB Power Supply - USB-FBPS-1.11.45.NI - bliver det nemt at kommunikere med et hvilken som helst FOUNDATION Fieldbus H1 instrument. Værktøjet fungerer både ”on site” og ”off site”, og samtidig øger det effektiviteten som aldrig før. En DB9-konnektor tilsluttes direkte til en NIPCMCIA-FBUS interface fra National Instruments (ikke inkluderet) og giver dermed direkte forbindelse til instrumentet, mens ”Notebooks” USB port forsyner med strøm på 11 volt og ≤ 45 mA.

Desuden vil denne handy Power Supply altid give den korrekte impedans for at forhindre kortslutning pga. den ellers lave interne modstand. Med denne nye USB Power Supply, behøver teknikeren ikke at gå rundt med en stor og klodset Power Supply, eller batterier, for at teste, aflæse eller konfigurere et fieldbus-instrument. Dermed sparer man tid, og risikoen for fejltilslutninger formindskes.

USB Fieldbus Power Supply USB-FBPS-1.11.45.NI giver en nem tilslutning og er certificeret til zone 2 områder.

Kilde: Pepperl + Fuchs - http://www.pepperl-fuchs.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078