23948sdkhjf

Produktnyhed: Nordcad Systems indgår distributionsaftale med Elgris Technologies

Nordcad Systems tilbyder nu oversættelse af diagrammer fra forskellige EDA leverandører.
Nordcad Systems A/S har indgået en distributionsaftale med Elgris Technologies Inc. Aftalen gælder produkter til oversættelse af diagrammer mellem forskellige EDA systemer.

Der kan oversættes diagrammer mellem en lang række af formater fra forskellige EDA leverandører - blandt andet kan der oversættes til OrCAD Capture og Allegro Design Entry HDL fra PADS Powerlogic og Mentor Graphics Design Architect.

Oversættelser kan enten tilbydes som en serviceydelse, eller man kan anskaffe E-studio Pro, der kan fås på 1-årig eller 99-årig licens. E-studio er et grafisk værktøj, som åbner det design, der ønskes oversat, hvorefter det kan gemmes i fx OrCAD Capture format. Efterfølgende er der mulighed for at foretage en netliste sammenligning i det medfølgende ”Netlist comparator” værktøj. Ved oversættelsesservice anvendes E-studio Pro, og der kan leveres fuldt setup således, at virksomheden efterfølgende selv kan foretage oversættelser.

Høj kvalitet af oversættelsen
Kvaliteten af oversættelsen er meget høj. Ved anvendelse af oversættelsesservicen garanteres netliste kompatibilitet, som er den vigtigste parameter i forbindelse med en oversættelse. Der er garanti for, at alle elementer er inkluderet i de oversatte design, så man kan stole på, at de oversatte diagrammer er korrekte. Desuden er det grafiske udseende af de oversatte diagrammer af meget høj kvalitet.

Der er mulighed for at få foretaget en test oversættelse, således at man kan vurdere kvalitet og udseende af oversættelsen.

Kilde: Nordcad Systems A/S - http://www.nordcad.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062