23948sdkhjf

HI 2009: VisuNet GMP – en ny serie af skærme og pc’er udviklet i henhold til GMP

GMP ("Good Manufacturing Practice") er et sæt af retningslinier, som skal sikre kvaliteten af produktionsprocesserne i myndighedskontrollerede industrier og følger nært retningslinier udstedt af EU eller FDA i USA.
VisuNet GMP produktsortimentet består af simple skærme, skærme med KVM extender og ”remote” monitorer med Ethernet forbindelse til ”host” pc såvel som til komplette ”pc- systemer”, som er med til at give utallige mekaniske installationsmuligheder.

Alle modeller er udstyret med en 19” skærm TFT 1280x1024 pixel, som også findes som ”Touch” skærm.

Dobbeltskærm-løsninger er også muligt. Dobbeltskærm-løsninger er velegnede til anvendelse, hvor informationer fra proceskontrolsystemet vises på den ene skærm og receptinformation vises på den anden skærm. Der kan også være tale om systeminformationer, som deles på to skærme.

Tastaturer leveres i rustfrit stålhus og kan leveres med forskelligt layout til brug i forskellige lande, herunder ”dansk” tastatur med Æ, Ø og Å. Uafhængigt af tastaturlayoutet kan forskellige typer mus, såsom ”track-ball”, ”touch-pad” eller ”joystick”, vælges til.

Der tilbydes også et bredt sortiment af monteringsbeslag i rustfrit stål for både væg- og gulvmontage, som også lever op til krav om overfladeruhed.

”Remote” monitorer og ”pc’er” tilbyder RS232, PS/2, Ethernet og ikke mindst USB interface. I fremtiden vil interface til stregkodelæsere og RFID også kunne leveres.

Fra januar 2010 vil VisuNet GMP også kunne leveres certificeret for installation i Zone 2 klassificerede områder.

Produkter i henhold til GMP anvendes typisk indenfor medicinal- og fødevareindustrien, men er også påkrævet inden for fremstilling af kosmetik samt smags- og duftstoffer. Dette er på baggrund af krav til produkterne med hensyn til valg af materiale, design af overflader og til udformningen af produktet i helhed, der skal forhindre ophobning af væske og urenheder.

Pepperl+Fuchs’ VisuNet GMP serie er udviklet i henhold til disse retningslinier og designet specifikt til, at rengøring, vedligeholdelse, inspektion og service kan udføres så sikkert og nemt som muligt og er i henhold til industriens krav om desinficering og sterilisering af de mekaniske komponenter. Dette gør sig også gældende for de forskellige monteringsbeslag designet til denne skærmserie.

VisuNet GMP leveres i rustfrit stål med overfladeruhed <= 0.8 µm, med tætninger I EPDM, tæthedsklasse IP65, hvilket gør det muligt at anvende VisuNet GMP i renrum og andre miljøer med særlige krav.

Pepperl+Fuchs A/S introducerer VisuNet GMP for første gang i Danmark på HI 09.

Kilde: Pepper+Fuchs - http://www.pepperl-fuchs.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109