23948sdkhjf

HI 2009: Hvorfor tage til Kina og undersøge outsourcing, når man kan gøre det på HI

APC Asian Production & Components ApS er et dansk-kinesisk outsourcing firma med kontorer i Shanghai og Hong Kong / Shenzhen. APC har som forretningskoncept at tilbyde alle aktiviteter indenfor fremstilling af elektromekaniske produkter og detaildele fra ide, produktudvikling til produktion (box-build).
Ingeniør Steven Lip fra Hong Kong vil på HI 09 fortælle hvordan, man får produceret billigst og bedst.

APC er ikke en agentvirksomhed, der varetager leverandørens interesser, men arbejder som et supermarked, hvor APC i kraft af mange kunder har kunnet etablere et samarbejde med en portefølje af de absolut price/performans konkurrencedygtige leverandører i Kina med fordele for kunderne, der ellers ville være vanskeligt at opnå i Kina:

- Sikkerhed for kvalitet, da APC i Kina auditerer og følger leverandørerne.
- Sikkerhed for leveringsoverholdelse, da APC følger op på leverandørerne.
- Sikkerhed mod overraskelser som fx anvendelse af ”Onkler” til produktion eller pludselige prisstigninger.
- Eller plagiater, idet der kun anvendes mangeårige kendte leverandører uden egenprodukter, eller en salgsorganisation – altså 100 % underleverandør.
- Lavere priser og mulighed for produktion af mindre volumen på baggrund af APC’s større samlede ordremængde. Fordele en enkelt virksomhed alene vanskeligt ville kunne opnå.

Konceptet har fra ”krisens” begyndelse accelereret antallet af kunder, der alle i dag står styrket. Specielt er der stor efterspørgsel efter produktudvikling.

Mød APC på stand H6206.

Kilde: APC Asian Production & Components - http://www.apc.as

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079