23948sdkhjf

BB Electronics fordobler overskuddet

EMS-koncernens nye ejerkreds ser vækst i ind- og udland efter et nyt økonomisk flot år

I starten af året købte bestyrelsen og den daglige ledelse BB Electronics fra Axcel, og har brugt 2016 til at konsolidere BB Electronics med henblik på fremtidig vækst.

- Vi har med den nye ejerkreds fået mulighed for at sikre en langsigtet udvikling for virksomheden. Og med et meget stærkt cash flow på 39 mio. kr. i det forgangne år, ser vi frem imod at realisere vores ambitiøse vækstmål. For det kommende år forventer vi med baggrund i en række allerede indgåede kundeaftaler at opnå en betydelig vækst, udtaler CEO Carsten Christensen.

Denne vækst forventer BB Electronics primært skal komme fra de eksisterende kunder men også gennem nye samarbejder.

- Vi har indledt 2017 med at implementere en samarbejdsaftale med en ny kunde som indebærer fuld sourcing, produktion samt distribution af produkter. Integrationen er fuldendt og vi er meget tilfredse med samarbejdet som naturligvis bidrager til væksten i 2017. Derudover har de seneste års fokus på at sikre vores kunder høj service og kvalitet båret frugt og vi forventer med nye muligheder indenfor blandt andet automation at kunne sikre en kontinuerlig vækst, fortsætter Carsten Christensen.

Teknologisk fokus fortsat afgørende
- Vi har set en dedikeret ledelse, der har forstået at effektuere de gode strategiske tanker og en erfaren og loyal medarbejderstab, der har bakket op om væksten og de nødvendige initiativer. Året resultat afspejler dette, og derfor ser vi meget positivt på fremtiden, supplerer bestyrelsesformand Sven Ruder.

BB Electronics beskæftiger i dag godt 500 mand på de to fabrikker i Danmark og Kina. Fokus på automation har sikret en væsentlig del af produktionen i Danmark, og det er fortsat en del af den overordnede strategi.

- Vores teknologiske fokus er afgørende fremadrettet og vi vil fortsat investere i at udbygge vore kapabiliteter samt optimere vores processer så det kommer kunderne til gode. Vi har et veletableret, solidt og loyalt kundegrundlag og vi forventer at vi kan udbygge den tætte relation og dermed omsætningen hos såvel eksisterende som adskillige nye kunder i de kommende år, slutter Carsten Christensen.

BB Electronics A/S
mio. kr. 2016 2015
Omsætning 400  423 
EBITDA 6,4%  6,2% 
Cash flow 39  -1 
Resultat 15 
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2016.    
     
     
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079