23948sdkhjf

NCAB Group integrerer sin printkortsproduktion

NCAB Group har siden 2007 udviklet sin forretningsmodel for at kunne bevæge sig væk fra rollen som mellemmand mellem elektronikindustrien og de store printkortsfabrikker.
Gennem nye systemer, rutiner og omfattende integration af leveringskæden sikres det, at NCAB får indflydelse og kontrol over alle trin i processen. I praksis vil det sige, at NCAB nu påtager sig samme ansvar som en producent.

- Faktum er, at printkortsfabrikkerne er forsvundet fra de lokale markeder. Kunderne har dog fortsat behov for at have kompetence og ansvar på nært hold. Derfor har vi gennem Integrated PCB Production sikret os, at NCAB kan fungere som en producent, der tager det fulde ansvar over for kunden med hensyn til leverance af printkort med høj præcision til de laveste samlede omkostninger, siger Hans Ståhl, administrerende direktør for NCAB Group.

Integrated PCB Production
NCAB’s nye forretningskoncept, Integrated PCB Production, er resultatet af et fokuseret udviklingsprojekt, som skal give øget støtte til NCAB’s kunder. Mere end 40 konkrete initiativer inden for fem nøgleområder har ført til en løsningsmodel, der tilbyder kunderne lavere samlede omkostninger, kortere gennemløbstider, større leverancepræcision og færre defekte printkort.

NOTE-gruppen er en af de førende EMS-virksomheder i Skandinavien. Gruppen har i alt 1.100 ansatte fordelt på sine virksomheder rundt om i Europa. NCAB har været strategisk leverandør til NOTE i de seneste otte år:

– NCAB’s altomfattende arbejdsmodel gør, at NOTE kan kultivere sin egen virksomhed samtidig med, at vi oplever en væsentlig forbedring i alle led i håndteringen af printkort, siger Ove Danielsson, kvalitetschef hos NOTE, som i fjor udnævnte NCAB Group til årets leverandør.
Læs mere om: NCAB
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11