23948sdkhjf

Stor efterspørgsel får Vikingegaarden til at ansætte salgschef

Vikingegaarden i Vonge er under en rivende udvikling efter en total omstrukturering af services og løsninger inden for cloudbaserede automationsløsninger.

Derfor har virksomheden ansat en salgschef, og stillingen bliver besat i dag, den 1. november 2017, af den 40-årige Thomas Pladsbjerg. Han kommer fra et job som segment manager industry hos Eaton Danmark. 

- Som den nye salgschef hos Vikingegaarden A/S skal Thomas Pladsbjerg være med til at sikre, at virksomheden udbygger sin position på det danske marked af primært ProPower samt styrke relationen til nuværende samarbejdspartnere, siger Ulrik Østergaard, administrerende direktør hos Vikingegaarden.

ProPower er et system til digitalisering af el-, vand- og varmeforbrug i erhvervsejendomme, boligblokke og erhvervshavne. 

Den rette profil til at opfylde målene
- Fortsat vækst og en udvidelse af vores engagement på det danske marked er nogle af målene for virksomhedens fremtid. En forudsætning for at indfri dem, er, at vi hele tiden optimerer interne processer og tiltrækker nye, erfarne medarbejdere, der formår at skabe resultater, siger Ulrik Østergaard. 

I hans optik har Thomas Pladsbjerg den rette profil og de kompetencer, som kan styrke virksomheden på kort og langt sigt. 

Thomas Pladsbjerg har sit svendebrev som elektriker fra Kemp & Lauritzen, Vejle, og han har tilhørt elektronik- og automationsbranchen en stor del af sin professionelle karriere. Han har flere år på bagen som sælger af automationsløsninger fra forskellige firmaer som Eaton Danmark, Schneider Electric og Hilti Danmark.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078