23948sdkhjf

Guldregn over startup-vinder

EOT: Startup Pitch Contest blev afgjort torsdag

Torsdag den 2. novenber var sidste dag for den første udgave af EOT - Electronics of Tomorrow, Danmarks nye elektronikmesse. Samtidig var det dagen for første udgave af konkurrencen Startup Pitch Contest. De deltagende startups fik fem minutter til at overbevsie et fagstærkt dommerpanel om, at de har det bedste idégrundlag.

Her blev det GamesOnTrack, som med deres indendørs positionsløsning til model- og spilindustrien, løb med førstepræmien på 50.000 kr.

GamesOnTrack har udviklet indendørs positionsløsninger (IPS) til model- og spil-industrien og er nu i gang med nye og større krav til teknologien fra en industriel/robot/drone synsvinkel.

Anden- og tredjepladsen gik til Plan2fly og Climaid.

Plan2fly tilbyder en "værktøjskasse" til dornepiloter, som skal ruste dem til at planlægge og gennemføre drone-flyvninger i overens-stemmelse med kundens ønsker, love og bestemmelser. 

Climaid har udviklet en løsning, der ved hjælp af en algoritme baseret på målinger, kontorets indretning og de enkelte med-arbejdere skal for-bedre arbejdsmiljø, arbejdsglæde og sundhed for deres kunder.

EOT – Electronics of Tomorrow blev afholdt for føste gang fra den 31. oktober til 2. november i MCH Herning Messecenter. Fremtidens elektronik var - som messenavnet antyder - et omdrejningspunkt, og elektronikiværksættere havde et dedikeret startup-område. Her var blevet plads til 12 virksomheder udvalgt af Ingeniørforeningen IDA i samarbejde med EOT.


Se mere om messen

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094