23948sdkhjf

Libratone-grundlægger ked af lukning

I 2009 var Jes Mosgaard med til at starte højttalervirksomheden Libratone. Nu må han se virksomheden lukke ned for de sidste dele af i Skive – til hans store beklagelse. 

- Jeg synes, at det er synd og skam og ærgerligt, at virksomheden lukker i Skive. For der er nogle rigtig dygtige medarbejdere, der er der. Så det er jeg personligt ked af, siger Jes Mosgaard til Skive Folkeblad

Sammen med Søren Louis Pedersen og Tommy Andersen startede han Libratone for otte år siden og stod selv i spidsen for grenen i Skive, hvor kundeservice og udviklingsafdeling var placeret. 

I 2014 solgte de tre firmaet for et trecifret millionbeløb til en asiatisk investorgruppe, som siden har investeret store summer i at gøre Libratone til et førende audiobrand på verdensplan.

Med lukningen af Libratones afdeling i Skive, som blev offentliggjort i denne uge, forsvinder 15 arbejdspladser. Fire af de ansatte har fået tilbud om at rykke til firmaets hovedkvarter i København. Derfra vil udviklingen af Libratones design fortsat blive styret. 

Skive-lukningen vil ske hen over sommeren 2018. 

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079