23948sdkhjf

Producent af kommunikationsudstyr styrker produktionen

 Invisio hyrer erfaring direktør med ansvar for produktionen

Invisio udvider ledelsen og udpeget Sigge Frolov som chef for produktionen. Han starter den 30. januar 2018. Det oplyser producenten af kommunikationssystemer og -løsninger i en pressemeddelelse. 

Med titel af senior vice president product management får Sigge Frolov det overordnede ansvar for Invisios produktportefølje fra produktplanlægning til implementering i hele produktets livscyklus. 

- At føje en yderst erfaren topchef til Invisios produktstyring er del af vores vækststrategi. Markedet for avancerede kommunikationssystemer vokser, og vores produktportefølje skaber en stærk base for yderligere, international ekspansion. Sigge Frolov har stærke ledelsesegenskaber og stor viden om teknologi, forretning og hvordan man håndterer produktstyring i en virksomhed i vækst, siger Lars Højgård Hansen, administrerende direktør i Invisio. 

Sigge Frolov har langvarig erfaring som chef for produkt- og marketingafdeling i teknologiintensive virksomheder inden for høreapparat- og forbrugerelektronikbrancherne, herunder GN Resound og Sony Ericsson samt fra forsvarsindustrien.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093