23948sdkhjf

Lydklynge udvider ledelsesteamet med B&O-veteran

Sound Hub Denmark har fundet sin marketingdirektør

Den 1. september byder Sound Hub Denmark i Struer Rie Kold Pripsø velkommen som chief commercial officer, CCO.

I det ambitiøse klyngesamarbejde for virksomheder, der beskæftiger sig med lyd, får hun ansvar for markedsføring, salg og udvikling af klynge-fællesskabet og dets kommercielle muligheder. Herunder styrkelse af partnerskaber med både eksisterende og nye forretningspartnere i klyngen.

Rie Kold Pripsø har arbejdet for Bang & Olufsen i 21 år med forskellige ansvarsområder, herunder som product & business manager samt i stillinger indenfor indkøb og brand/marketing. 

- At sætte verdens første internationale lyd-tech videns- og erhvervsklynge i verden er ikke en let opgave, men jeg er overbevist om at hendes mangestrengede erfaring og hendes personlige engagement og initiativ vil bringe nye dimensioner ind i Sound Hub Denmark teamet, både når det gælder forretningsudvikling og etablering af nye partnerskaber, siger klyngens direktør, Peter Petersen.

Sound Hub Denmark kort fortalt
Sound Hub Denmark blev etableret i starten af 2018 med en opstartsinvestering på 50 millioner kroner og 9.000 kvadratmeter i Bang & Olufsens tidligere udviklingsafdeling i Struer, der indeholder unikke lydmåle- og test faciliteter, værksteder samt kontormuligheder.

Kravet til virksomheder eller personer, der ønsker at blive en del af klyngen er, at de beskæftiger sig med lyd - forstået i videst mulige forstand. Dermed er klyngen relevant for alle, der arbejder indenfor fx. musikoptagelse, -distribution og -streaming, signalbehandling, lydgengivelse i højttalere og høretelefoner, indenfor sundhedssektoren, hvor lyd kan bruges i behandling og terapi – eller helt andre produkter eller områder, der på en eller anden vis relaterer sig til lyd.

 Sound Hub Denmark arbejder i øjeblikket sammen med Accelerace på at rekruttere de første virksomheder til et særligt tilrettelagt acceleratorforløb indenfor lyd, der gennemføres i Sound Hub Denmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078