23948sdkhjf

Salget boomer i CB Svendsen-selskab

I 2018 er salget allerede femdoblet i forhold til 2017 i den sjællandske elektronikproducents rottefælde-gren, Trapme

Rotter. Anmeldelser af de plagsomme dyr er mange. Butikker og havnebassiner må lukke, og mange andre steder bliver plaget. 

Skadedyrene nyder de dog godt af i virksomheden TrapMe, der står bag en elektronisk rottealarm placeret i en rottefælde. Firmaet er en del af CB Svendsen i Værløse, som designer, udvikler og producerer elektroniske løsninger

- Vores kunder er professionelle autoriserede skadedyrsbekæmpere, som ved præcist hvor de skal sætte alarmen op hos deres kunder, og hvis der kommer en alarm, er de eksperterne, der ved, hvad der skal gøres. Nu har vi så lavet alarmen i en solid rottefælde, der slår rotten ihjel med det samme, og når skadedyrsbekæmperen afhenter rotten, så undersøger han området for at se, om der er spor efter flere, siger afdelingschef Kim Lauridsen Hansen fra TrapMe. 

International udbredelse
Rottealarmen og -fælden betegnes både som et alternativ til brug af gift i fælderne, og så fpr man automatisk besked, når der går en rotte i fælden. Kombinationen er godt på vej til at blive en succes. 

- Vi havde forventet stor efterspørgsel fra Nordeuropa, men derudover er vi blevet positiv overrasket over den globale efterspørgsel vi har mødt, skriver Kim Lauridsen Hansen i en mail til Electronic Supply.

Ud over Danmark er rottealarmen også kommet videre til Norge, Finland, Tyskland, Belgien, Holland, Italien, Frankrig. Andre lande som New Zealand er godt på vej. 

Salget er femdoblet
Hvor mange enheder selskabet har solgt vil Kim Lauridsen Hansen ikke oplyse. Han kan fortælle, at salget i 2018 allerede  femdoblet i forhold til 2017. 

Salget i styk skal tælles i ti tusinderne om året, skriver direktøren.

CB Svendsen har hovedkontor i Værløse, men også en softwareudviklingsafdeling i Tranbjerg og altså også en TrapMe-afdeling i Bramming. I alt er der 45 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078