23948sdkhjf

Danfoss vil investere 1 milliard i 2018

I løbet af første halvår af 2018 har Danfoss investeret en halv millioner kroner på anlægsinvesteringer. Men pengekassen er på ingen måde smækket i, skriver Børsen.

I hele 2018 forventer koncernchef Kim Fausing nemlig, at Nordborg-virksomheden vil bruge 1 milliard kroner på opkøb af nye teknologier.

- Det er vækstinitiativer, vi investerer i. Eksempelvis teknologier eller løsninger indenfor elektrificering eller digital omstilling – områder, hvor der sker store forandringer i verden, og hvor vi skal være med. Vi er godt tilfredse med udviklingen i første halvår. Ved siden af høj vækst og stærk indtjening er vi kommet godt videre med vækstinitiativer flere steder, siger koncernchef Kim Fausing. Han forklarer, at opkøbene kan dække over alt fra start-ups til etablerede virksomheder.

I 2018 er det allerede blevet til opkøb af spanske Ikusi, der arbejder med trådløs teknologi, og amerikanske Hayward, der har udviklet en unik overfladebehandling, som kan bruges til at forbedre varmevekslere og øge korrosionsbestandigheden.

Originalartikel: http://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/367234/danfoss_satser_1_mia_kr_paa_investeringer_har_en_stribe_start-ups_i_kikkerten.html

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109