23948sdkhjf

Nye ansigter i elektronikbranchen

TechPeople
Jan Borris er ansat som ny konsulent i TechPeople.

Han har baggrund i udvikling af Mission Critical systemer og 30 års erfaring med Unix og Linux. Jan kommer fra et job som softwareudvikler i Københavns Lufthavn, hvor han siden 1997 har bygget komplekse systemer til trafikhåndtering, elektronisk skiltning og sikkerhed.

Jan er uddannet datalog fra Københavns Universitet med bifag i fysik. Hans speciale er Unix og Linux og programmeringssprogene C og C++. Men hans over tyve års erfaring inden for Mission Critical 24/7 systemer til lufthavne har givet ham omfattende kendskab til andre programmeringssprog og metoder. Desuden har han kendskab til alle led i udviklingen af applikationer og back-end systemer, fra design, over udvikling til implementering og dokumentation.

Trimatic Automation
Henrik Holm-Melin er ny Head of electrical design hos Trimatic Automation. 

Henrik Holm-Melin er uddannet elinstallatør og har siden 1997 arbejdet med el konstruktion. Han har været ansat hos Trimatic Automation siden 2005. Han har specialiseret sig i Eplan konstruktion og siden juli måned været Eplan certificeret. 

Henrik Holm-Melin skal styrke og videreudvikle hardwarekonstruktionsafdelingen i Trimatic Automation. 

Trimatic Automation har også Martin Jürgensen som projektleder.

Martin Jürgensen har flere års erfaring med projektledelse og har kendskab til både software og hardware. Han er uddannet elinstallatør og stærkstrømstekniker. Han har syv års erfaring som automations tekniker/programmør/projektleder hos Eldan Recycling og senest ni år som projektleder hos Scancab.

Martin Jürgensens skal styrke projektledelsen i Trimatic Automation. 

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109