23948sdkhjf

Det sker: Målerspecialister deler ud af deres viden i Ballerup

Zebicon fra Billund afholder seminar om 3D Scanning den 2. og 3. oktober hos DTU

Målevirksomheden Zebicon som er specialister indenfor 3D scanning og industriel måleteknik arbejder målrettet på at udbrede og gøre viden om 3D scanning tilgængelig. 

Tid, sted og tilmelding

Seminaret bliver afholdt den 2. og 3. oktober ved DTU Diplom i Ballerup.

Tilmeld dig og læs mere om seminaret på Zebicons hjemmeside.

De har af flere omgange, og med stor succes, afholdt morgenseminarer om 3D scanning i deres målelaboratorium i Billund. to dage i oktober rykker konceptet til Ballerup og DTU, som Zebicon i mange år har samarbejdet med DTU, både i forbindelse med forskningsprojekter og måleteknisk udstyr.  

- Vi har længe haft lyst til at give sjællandske virksomheder samme mulighed for at lære om 3D scanning og anvendelsesområderne. Da vi tidligere på året installerede en 3D scanner på robot hos DTU Diplom i Ballerup, var det oplagt at afholde et seminar der, siger marketingkoordinator Birgitte Lærke Andersen.

Seminaret er for alle som er interesseret i 3D scanning som måleteknik og nysgerrig på teknologien. Som deltager vil du få 3 timeres spændende introduktion til teknologien, opleve live demonstration af både manuelle og automatiserede 3D scannere, samt få indblik i hvordan de målte data kan bruges.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094