23948sdkhjf

Målet er 100 vidensarbejdspladser

I Struer er de fysiske rammer om Sound Hub Denmark, den nye klynge for lydvirksomheder af enhver art, ved at tage form. Håndværker er godt i gang med at renovere og nyindrette B&Os gamle udviklingsbygning i Struer, den tidligere Fabrik 1. Det skriver TV Midtvest

Der er skudt et tocifret millionbeløb i ombygningen af de cirka 3.000 kvadratmeter. Når de gamle fabrikslokaler er omdannet til kontorer, mødelokaler og værksteder med plads til at bygge prototyper og udvikle nye lyd- og akustikteknikker, skal der iderige mennesker indenfor. 

- Vi skal i gang, og vi ved godt, at der indledningsvist skal være en kritisk masse, før der er flere, der ønsker at flytte ind. Så vi skal lige over den første udfordring med de første virksomheder. Men når vi tænker lidt længere ud i fremtiden, så er ambitionen, at vi kan få omkring 100 vidensarbejdspladser til Struer. Det er ambitionen over en fem års periode, siger kommerciel direktør for Sound Hub, Rie Kold Pripsø, til TV Midtvest.

Skal også skabe produktionsarbejdspladser
Til at starte med rykker syv til otte opstartsvirksomheder fra hele Europa ind, tilføjer hun. 

Elektronikudviklingsselskabet Ektos fra Viborg har allerede lejet Bang & Olufsens hidtidige testlaboratorium samt kontorplads i kælderen. 

Tanken bag lydklyngen er også, at firmaerne, som kan lave alt fra højttalere og headsets til lyd interaktion og lyd til legetøj, også skal afføde nogle produktionsarbejdspladser.

De første iværksættere flytter ind i de nyindrettede lokaler efter nytår.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078