23948sdkhjf

Terma indgår langsigtet aftale med Astranis

Terma har indgået en langsigtet aftale om levering af T1 Star Trackers til Astranis Space Technologies Corp. Det oplyser det danske teknologiselskab i en pressemeddelelse.

Astranis designer den næste generation af mindre, billigere geostationære telekommunikationssatellitter og bygger for øjeblikket deres første satellit, som dækker hele Alaska med Ka-band bredbåndsforbindelse gennem en lejekontrakt med Pacific Dataport Inc.

T1 er Termas nyeste generation af ”arc second class” Star Trackers, der ifølge virksomheden er ideel til højt profilerede langvarige missioner og bygger på en betydelig flyviden fra tidligere missioner. Et meget kompakt og lavt strømdesign giver ifølge Terma høj nøjagtighed, pålidelighed og robusthed, selv i de mest krævende baner.

En Star Tracker er et autonomt digitalkamera, der bestemmer en satellits orientering i løbet af få sekunder ved hjælp af stjernekonstellationsgenkendelse. Holdningsbestemmelsen opdateres løbende ved at spore katalogstjerner i synsfeltet med en hastighed på op til 10 Hz med buesekund (1/3600 af en grad) nøjagtighed.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078