23948sdkhjf

Verdens største ingeniørsammenslutning indtager Sønderborg

Verdens største ingeniørsammenslutning, Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), lægger vejen forbi SDU Sønderborg d. 23.-25. april i forbindelse med den vigtige CPE-POWERENG-konference.

Internationale akademikere, forskere, ingeniører, konsulenter, virksomhedsrepræsentanter og fagfolk præsenterer de nyeste gennembrud, deler viden og skaber partnerskaber, når SDU slår dørene op i Sønderborg for den 13. udgave af IEEE’s CPE-POWERENG-konference.

Det er første gang, konferencen er landet på dansk grund, spørger man lektor, projektleder og ph.D., Kasper M. Paasch, vil der være masser af viden at hente.

- Virksomheder får her mulighed for at få den allernyeste viden inden for de områder som konferencen dækker. Vi planlægger med 15 forskellige tracks lige fra effektelektronik/convertere til motordrives over elektromobilitet og vindmøller/solceller til batterisystemer og lagring til elektrificering af fly til SmartGrids, siger Kasper M. Paasch, der er initiativtager og tovholder for konferencen.

Kapaciteter på talerstolen Formålet med konferencen er at formidle state-of-the-art forskning og danne rammerne for interaktion mellem den akademiske verden og industrielle virksomheder.

Keynote speakers er:

  • Hans-Peter Nee (Professor in Power Electronics at KTH Royal Institute of Technology)
  • Mikkel Hedegaard Kristensen (Head of Offshore Engineering fra Siemens Gamesa Renewable Energy A/S)
  • Christopher Gerada (Associate Pro-Vice-Chancellor og professor of Electrical Machines, Royal Accademy of Engineering Chair of Electrical Machines, Faculty of Engineering. University of Nottingham).

Forud for konferencen vil der afholdes to parallelle tutorial sessions: En session om elektriske motorer og en session om nye materialer og materialekarakterisering med indlæg fra SDU samt Fraunhofer ISIT.

Tilmeldingsfristen til årets konference er søndag den 14. april. Du kan tilmelde dig og læse mere om konferencen her.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063