23948sdkhjf

Klyden skal udvikle talevarsling hos Høyrup & Clemmensen

Carsten Degnebolig tiltrådte den 17. juni som lydtekniker hos el- og sikringsinstallationsvirksomheden Høyrup & Clemmensen. Han bliver tilknyttet Høyrup & Clemmensens Sikringsafdeling, hvor han skal udvikle og opbygge større lyd- og talevarslingsanlæg for erhvervskunder.

Carsten Degnebolig, bedre kendt som Klyden, har 30 års erfaring med lydteknik. Han har de seneste fem år arbejdet med talevarsling og opbygning af større lydanlæg gennem sin tidligere stilling hos PRO-Partner Service & Solutions. Han har blandt andet været med til at bygge Danmarks største kombinerede lyd- og talevarslingsanlæg i Royal Arena samt talevarsling til et stort konferencecenter i Middelfart.

Som lydtekniker hos Høyrup & Clemmensen kommer Carsten Degnebolig til at arbejde med samme type talevarslingsanlæg, der kombinerer talevarsling og lydanlæg i ét.

- Jeg får ansvar for at optimere talevarslingsanlæggene med fokus på lydkvaliteten og indregulere lyden i anlæggene. Jeg skal udvikle på anlæggenes taleforståelighed og deltage idriftsættelse, så løsningen bliver endnu bedre og kan bruges som et egentlig musikanlæg. Det betyder, at vi nu kan tilbyde mere avancerede talevarslingsanlæg til erhvervskunder med integreret automatiske beskeder, kaldesystemer og musik, der for eksempel afspilles i butikker og butikscentre, lyder det fra Carsten Degnebolig. 

Talevarsling og lydanlæg i bedre løsninger

Carsten Degnebolig ser frem til at være med til at udvikle Høyrup & Clemmensens tilbud om talevarslingsanlæg og bidrage med sine mangeårige erfaringer inden for lydteknik

- Jeg har ambitioner om, at vores talevarslingsanlæg bliver nemmere at betjene, og at talevarsling og lydanlæg kombineres bedre og i sidste ende bliver økonomisk fordelagtige løsninger for kunden, fortæller Carsten Degnebolig og fortsætter:

- Høyrup & Clemmensens talevarslingsanlæg bliver bygget helt specielt til hver enkelt kunde, så der er aldrig nogle, der er ens. Det giver en sjov og varieret arbejdsdag.

Med Carsten Degneboligs ansættelse kan Høyrup & Clemmensen nu tilbyde talevarslingsanlæg på alle områder såsom sportshaller, konferencecentre, butikscentre, lufthavne og banegårde.

Mange års erfaring som lydtekniker på musikfestivaler

Carsten Degnebolig er uddannet radio- og tv-tekniker og har brugt sin erhvervserfaring i fritiden med arbejdet på musikfestivaler. Tilbage i 1997 var han med til at opbygge Roskilde Festivals elektroniske scene og arbejdede som lydtekniker på festivalen 10 år i træk. Han har også otte års erfaring som lydtekniker på Langelands Festival og har turneret med flere bands i Danmark.

Carsten Degnebolig er 53 år og bosat i Karrebæksminde uden for Næstved. Han har sammen med sin kæreste to børn og har desuden tre børnebørn. I sin fritid camperer han og laver lyd for små orkestrer i det lokale kulturhus i Viby Sj, hvor han har boet det meste af sit liv. Han er teknisk ansvarlig for alt lyd og lys i det lokale kulturhus i Viby Sj. Desuden er han med, når Vibys nye kulturhus bygges over de næste 2 år, hvor han har skrevet alt lyd og lysteknik ind i projektet.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109