23948sdkhjf

Hologramtroldmænd slår hul på potentielt nøglemarked

Taxfree-butikker på færger og i lufthavne tager godt imod mixed reality-virksomheds tilbud om ”magi som en service”

I lufthavne i Aalborg, København og Amsterdam vil de rejsende, der fordriver eventuel ventetid med et besøg i taxfree-shoppen, snart kunne møde en helt ny type udstilling.

Den danske mixed reality-virksomhed Realfiction er nemlig kommet godt fra start med udrulningen af konceptet ”Magic-as-a-service”, og firmaets holografiske reklamedisplays vil således snart være at finde i de tre europæiske lufthavne og desuden på færger fra DFDS og Colorline. Det oplyser Realfiction i en meddelelse til fondsbørsen.

- Med den succesfulde lancering af vores første ”Magic-as-a-service” mediekanal i rejse-/retailsegmentet, fortsætter vi med at levere på vores Step-up 2019-strategi. Jeg er virkelig begejstret over, at vi allerede har kunnet sikre en række strategiske positioner i lufthavne og på færger i den nordeuropæiske region, hvilket lover godt for fremtiden, siger Clas Dyrholm, CEO i Realfiction.   

Magi helt uden bøvl

Med sin patenterede mixed reality-teknologi fremstiller Realfiction blandt andet reklamedisplays, hvor produkter fremtræder som fritsvævende 3D-hologrammer og med muligheden for at zoome ind på detaljer og fremhæve features. Det ser næsten magisk ud, og det er da også den magi, Realfiction nu er lykkedes med at sælge som en service til færger og lufthavne.

Med konceptet slipper de enkelte butikker nemlig for selv at investere i teknologi og udvikling af indhold, der alt sammen er noget, Realfiction står for. Og det lader altså til, at netop udsigten til at slippe for bøvl har gjort en forskel for kunderne i det nye segment.

- Med markant interesse fra detailhandlere og varemærker, tegner det til at blive en ny indtægtskilde med et stærkt vækstpotentiale, slår Clas Dyrholm fast.

 I videoen herunder kan du se, hvordan Realfiction ellers gør brug af mixed reality.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11