23948sdkhjf

Koreansk ko-kapsel vil indtage Europa fra Falster

En sydkoreansk agritech-virksomhed ved navn LiveCare har sat gang i en ekspansion til det europæiske marked og har valgt, at hovedsædet til det eventyr skal ligge i Nykøbing på Falster.

Det oplyser erhvervsorganisationen Business Lolland-Falster.

Korea-foretagenet har udviket en kapsel til indsamling af data i køers maver. Data fra kapslen skal holde øje med koens velbefindende og foderstand og på den baggrund optimere produktionen i landbruget, skriver organisationen.

Nyt marked i Europa
LiveCare har 60 ansatte og kontorer i Asien og USA. Nu er jagten gået ind på det europæiske marked fra den nyoprettede afdeling LiveCare Europe i Nykøbing F.

-Vi estimerer, at markedet for kvægmonitorering vil nærme sig 4,8 mia. dollars i 2021. Med etableringen i Danmark positionerer vi os centralt i forhold yderligere ekspansion. Derudover er Made in Denmark et globalt kvalitetsstempel i landbrug- og fødevarebranchen. Det brand vil LiveCare Europe bygge videre på, påpeger Steve S. Kim, Chief Marketing Officer & Legal i LiveCare.

Udover datakaplser til kvæg arbejder virksomheden på en måleløsning for grise og heste, hvor der er tale om et plaster, der sættes uden på dyret. 

Kilde: https://businesslf.dk/sydkoreansk-agrite...

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.566