23948sdkhjf

Handlen gennemført: Københavnske datacentre solgt i millardhandel

Interxion, der bl.a. driver to datacentre i København, blev i oktober 2019 solgt til Digital Realty i en større handel, der i alt beløb sig på 56 milliarder kroner.

Transaktionen er nu gennemført, og det betyder, at Interxion bliver en del af en global platform bestående af 267 datacentre i 20 lande.

Handlen rummede i alt 53 datacentre fordelt over hele verden til en samlet pris på de førnævnte 56 milliarder kroner.

Firmaer fusionerer
Handlen betyder, at amerikanske Digital Realty og hollandske Interxion nu fusionerer til én samlet leverandør af datacentertjenester på tværs af seks kontinenter.

- Vi er nu en af verdens største leverandører af datacentertjenester. Det betyder, at vores danske og nordiske kunder får adgang til en global datacenter-platform, der kan ruste dem til deres fremtidige udvikling og ekspansion til nye markeder, siger Peder Bank, der er nordisk direktør og chef for Interxions datacentre i København og i Stockholm.

Peder Bank oplyser, at Interxions og Digital Realtys EMEA-forretning nu skifter navn til Interxion: A Digital Realty Company.

20 lander og seks kontinenter
Med købet af Interxion kommer Digital Realty nu til at operere i 44 større byer fordelt på 20 lande på seks kontinenter med 267 datacentre og 145.000 fiberforbindelser, der forbinder kunder og teleleverandører.

Peder Bank vurderer, at det nye globale selskab kan lokke flere public clouds til København.

- Handlen stiller os endnu bedre ift. at samarbejde med de store public cloud-udbydere som fx AWS, Microsoft Azure, Google og IBM, og det er en fordel for danske enterprise-kunder og systemintegratorer, som i stigende grad har fokus på, hvilke dele af deres forretning der kan lægges ud i skyen, siger Peder Bank og tilføjer:

Fusionen skaber et globalt fundament, som giver os gode muligheder for at skabe langsigtet værdi for både kunder, aktionærer og medarbejdere, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078