23948sdkhjf

Nyt om navne: ML System-direktør fylder 60

Marianne Jager, administrerende direktør for ML System a/s i Ry, fylder onsdag den 4. januar 60 år.
Marianne Jager er oprindelig bankuddannet, men fandt hurtigt ud af, at det er mere spændende at sidde på den anden side af skrivebordet. I hele sin karriere har hun været aktiv og selvstændig med fokus på Salg og ledelse.

Efter nogle år i Norge startede hun i 1987 firmaet MJ Agentur, baseret på salg af forskellige produkter til bl. a. gartneribranchen. Kort tid efter mødte hun sin nuværende mand, Leo Rasmussen, og sammen startede de med at udvikle og producere energivenlige anlæg til luftbefugtning og klimastyring – først til gartneribranchen, senere til mange andre industrier rundt om i verden.

Fra 2 til 50 ansatte
Firmaet blev omdøbt til ML System og i 1993 omdannet til et aktieselskab.

ML System a/s er gennem årene vokset støt og roligt fra et lille tomands firma til en af de førende leverandører af befugtningssystemer i verden.

Firmaet beskæftiger i dag ca. 40 medarbejdere på Parallelvej i Ry ved Silkeborg og yderligere 9 i USA. Firmaet leverer befugtningssystemer til mange brancher, bl. a. supermarkeder, træ- og papirindustri, elektronik- og vindmølleindustrien. Firmaets anlæg anvendes både til regulering af luftfugtighed og temperatur.

Schweizisk opkøb i september
Marianne Jager har gennem alle årene stået i spidsen for virksomheden med ansvar for salg og administration og har med sikker hånd sørget for at opbygge en stærk organisation og en stærk økonomisk platform for firmaet. Firmaets succes var også baggrunden for, at en stor international koncern i starten af 2011 henvendte sig med ønske om at købe ML system a/s.

Efter grundige overvejelser blev ægteparret enige om at sælge ML System a/s til det schweiziske firma, Walter Meier AG, som i forvejen ejer flere firmaer inden for samme branche. Salget faldt på plads i september 2011.

Da firmaet altid har stået Mariannes hjerte nært, var det dog en betingelse, at hun kunne fortsætte som firmaets administrerende direktør i mindst 2 år endnu for sikre en god overdragelse til de nye ejere.

Jævnlige rejser til USA
Ud over opgaven som administrerende direktør for ML System a/s i Danmark har Marianne Jager fået ansvaret for at integrere ML Systems produkter med de øvrige produkter inden for højtryksbefugtning i Walter Meier gruppen.

Et ansvar, der også indebærer en titel som President for afdelingen i Milwaukee i USA og jævnlige rejser derover.

Uden for virksomheden er Marianne Jager aktiv i bestyrelsen for Dansk Industri Østjylland, et hverv hun har haft gennem de sidste mange år. Fra Dansk Industri er hun udpeget til bestyrelsen for Skanderborg- Odder Handelsskole og repræsentantskabet for TV2 Østjylland.

Privat er det familien og især de fire børnebørn, som prioriteres højt, når der er mulighed for lidt frihed fra arbejdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063