23948sdkhjf

Genindfører forventninger: Nilfisk ser massiv negativ vækst for 2020

I en fondsbørsmeddelelse mandag den 5.oktober genindfører Nilfisk sine finansielle forventninger for 2020.

Den 19. marts suspenderede Nilfisk netop disse finansielle forventninger til 2020 grundet global usikkerhed udløst af COVID-19 pandemien, men under en række forudsætninger har man nu et bud for, hvordan 2020 ender for Nilfisk.

Nilfisks forventninger er baseret på følgende forudsætninger:

- Ingen yderligere eskalering af pandemien med deraf følgende omfattende nedlukningsrestriktioner på niveau med 2. kvartal i nøglemarkeder som f.eks. USA, Tyskland, Frankrig, Italien og Storbritannien.

- Ingen væsentlig forværring af den nuværende efterspørgsel som følge af en markant forværring af de makroøkonomiske forhold.

- Ingen væsentlige forstyrrelser i hverken forsyningskæden eller produktionen    

- For helåret 2020 forventes nu en organisk vækst på -12,0% til -14,0% for den samlede forretning og en EBITDA margin før særlige poster på 10,5% til 11,5%, lyder det i fondsbørsmeddelelsen, hvor virksomheden understreger, at usikkerheden fortsat er høj og usikkerheden forbundet med de finansielle forventninger derfor også er højere end normalt.

Nilfisk oplevede i 3.kvartal en stigning i efterspørgslen og baseret på foreløbige resultater er den organiske vækst -7.9% for den samlede forretning, og den foreløbige EBITDA margin før særlige poster er cirka 11,0%.

I 3. kvartal 2019 var EBITDA marginen før særlige poster 10,2%.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062