23948sdkhjf

Secomea med ny amerikansk partner

Lyngby-virksomheden har udnævnt Coast-Automation fra Boston som partner i USA.
Secomea A/S, der leverer fjernadgang til automations- og maskinindustrien, annoncerer udnævnelsen af Coast Automation Inc. som distributionspartner for Secomeas løsninger for fjernadgang til industrielt udstyr.

Coast Automation ligger i Boston og opererer i de nordøstlige og midtatlantiske stater og distribuerer en bred vifte af Industrielle computere og netværks produkter til systemintegratorer, maskinbyggere og slutkunder.

- Det er vigtigt for Secomea A/S at identificere partnere der matcher vores vision og målsætninger, og som har evne og kompetence til at tilbyde kunderne intelligente løsninger med tilhørende service og support. Coast Automation opfylder de betingelser , siger salgsdirektør Michael Ferdinandsen og fortsætter:

- Udnævnelsen af Coast Automation som første officielle partner i USA er et vigtigt skridt i udvidelsen af vores globale distributionsnetværk. Løsningens enkelhed og centrale administration afspejles allerede ved tusindvis af installationer over hele verden og er oplagt for USA.

Også på den anden side af bordet og Atlanten er der tilfredshed med aftalen.

- Coast Automation leverer industrielle computer og relaterede produkter, og muligheden for fjernadgang har været et stort ønske fra vores kunder, siger John DeWaal, President for Coast Automation og tilføjer:

- Secomea løsningen er perfekt afstemt med vores mission i kraft af dens to-factor sikkerhed, krypterede forbindelser og firewall venlige design. Secomeas løsning er let at installere, selv for ikke-IT kyndige personer, mens den har det høje sikkerhedsniveau som idag kræves for at tilgå automationsudstyr over Internettet. Vi er derfor meget glade for at tilføje dette som et strategisk produkt i vores produktportefølje.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094