23948sdkhjf

Efter 25 år på posten: Nordjysk EMS'er får ny direktør

Den nordjyske EMS-virksomhed Necas skal have ny direktør. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse torsdag morgen.

I 25 år har Ib Gosmer stået i spidsen for virksomheden, der nu gennemfører det man selv betegner som et generationsskifte.

Overdragelsen finder sted 1. februar 2021, hvor Ib Gosmer dog fortsat vil være tilknyttet Necas for at sikre en glidende overlevering af forretningen til den nye direktør og parallelt bistå med den fortsatte udvikling af selskabet, der har hjemme i Støvring.

Den nye direktør for Necas bliver Peter Ladefoged, der er uddannet civilingeniør og har en MBA fra Henley Management College.

Hans cv afslører mange års relevant erfaring blandt andet som funktionsdirektør i teknologivirksomheder herunder Siemens, Motorola og Cobham.  

Necas A/S blev etableret i 1982 og beskæftiger 20 medarbejdere. Virksomheden er blandt Danmarks mest erfarne EMS leverandører af elektroniske OEM-løsninger og leverer til markedssegmenter som industri, marine/offshore, forsvar/fly/rumfart, medico samt videnskabelige forskningsanlæg. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062