23948sdkhjf

Tagarno ramt af uheld på stribe

De sidste par års fremgang på både omsætning og bundlinje blev afløst af et underskud efter en række uheldige episoder sidste år.
Den positive udvikling med fremgang på både omsætning og bundlinje blev vendt med et underskud på godt 1,5 mio. kr. i Tagarno A/S.

- Det lykkedes ikke i løbet af året at realisere den budgetterede omsætning, hvilket var medvirkende til nedgangen i indtjeningen, konstaterer ledelsen i årsrapporten, hvor man kalder resultatet for skuffende.

Regnskabsåret 2010/11 bød på en mindre serie af uheldige episoder, som hver især bidrog til det negative resultat.

Hårdt ramt af uheldige episoder
Et ambitiøst projekt med en nyudviklet model til inspektionssegmentet viste sig at være dyrere end beregnet og blev desuden først færdigudviklet efter regnskabsårets udløb.

På personalesiden havde Tagarno en del udskiftninger mens barselsorlov på to nøglepositioner skabte et øget behov for vikarer. Personaleomkostningerne steg samlet set med knap 1,8 mio. kr. i forhold til forrige regnskabsår.

Endelig medførte tsunamien i Japan, at selskabets vigtigste partner og leverandør i form af SONY ikke kunne levere kameraer, som modsvarede Tagarnos behov.

Set i lyset af de ovenstående episoders enkeltstående karakter forventer Tagarno-ledelsen at komme ud af det indeværende regnskabsår med en forøget omsætning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079