23948sdkhjf

Har tabt en kvart milliard: Nu skal vi til at tjene penge

Techvirksomheden Bluetown vil i 2023 have sorte tal på bundlinjen. Udmeldingen fra Bluetowns bestyrelsesformand, N.E. Nielsen, til Dagbladet Børsen kommer efter en årrække med lutter tab.

Over de seneste fem år har Bluetown tabt 235 millioner kroner. I det seneste offentliggjorte regnskab, 2019-2020, endte underskuddet på 42 millioner kroner. Omsætningen var 17 millioner kroner.

- Det er helt klart, at man har brugt mange penge på at finde den rigtige forretningsmodel. Vi har fået fokuseret virksomheden og sagt: Lad os tjene nogle penge. Det er nu, det skal ske. Der er lagt en meget nøje plan frem til 2023, hvor tingene skal gå i balance, siger N.E. Nielsen til avisen.

Bluetown, der leverer og installerer wifi-løsninger i nogle af verdens fattigste lande, skal i år opsætte 1200 wifi-master i Ghana. Det sker i samarbejde med Microsoft.

Bluetown har udviklet en modulær internetløsning, der kan tilpasses det enkelte miljø. Er der ikke en fast strømkilde tilgængelig, kan en internetmast for eksempel blive drevet udelukkende ved hjælp af solpaneller og batterier. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079