23948sdkhjf

GN Audio sender satsning på markedet: Vi vil være ledende på video

GN Audio er klar til at erobre markedet for video til mødelokaler og hjemmekontorer og sender panoramavideobaren Jabra Panacast 50 og det personlige webkamera, Jabra Panacast 20 på gaden. Det fortæller Børsen.

Der er et meget stort potentiale derude, og vi forventer, at det bliver en betydelig del af forretningen. Vi har kunderne, kanalen og teknologien, så ambitionen er at få en høj markedsandel. Vi vil også være et af de ledende brands i verden på det her område, siger René Svendsen-Tune, CEO for GN Audio til Børsen. 

Forventningerne til satsningen er høje hos GN Audio, der sidste år oplevede markant vækst i salget af headsets som følge af coronapandemien og de mange nye hjemmearbejdspladser.

GN Audio købte i 2019 amerikanske Altia Systems og i den forbindelse fik man også fingene i videoteknologi og et panoramakamera til videokonferencer under navnet Panacast.

Der er ikke offentliggjort målsætning for omsætning på satsningen.GN Audio fortæller, at tallet er indregnet i selskabets samlede vækstforventninger til året.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.097