23948sdkhjf

EOT bager op til årets messe med online-webinarer i starten af juni

Den stort anlagte elektronikmesse, EOT - Electronics og Tomorrow, blev som bekendt udskudt til efter sommerferien som et resultat af usikkerheden omkring coronasituationen og eventuelle restriktioner.

Men det afholder ikke MCH Messecenter Herning fra at levere fagligt indhold på de oprindelige datoer. 1. juni slår EOT - Electronics of Tomorrow således de digitale døre op til online eventen EOT Connect.

Med en række faglige webinarer varmer elektronik- og teknologibranchen op til den fysiske udgave af EOT, som finder sted i MCH Messecenter Herning 31. august-2. september 2021.

Webinarerne bliver en smagsprøve på alt det, som de besøgende kan opleve på den fysiske messe, og favner blandt andet emner som 5G, IoT, LoRaWAN og fremtidens udviklingstendenser.

EOT Connect afholdes online 1.-3. juni, mens den fysiske messe finder sted 31. august-2. september 2021 i MCH Messecenter Herning. Tilmelding til webinarerne er gratis og sker via eot.dk/eot-connect.

Fælles for alle webinarerne på EOT Connect er, at de forskellige indlægsholdere og keynote speakers alle er velkendte branchefolk, som også kan opleves på messens foredragsscene til efteråret.

Man kan se programmet og tilmelde sig allerede nu på www.eot.dk 

- EOT Connect finder sted på de oprindelige datoer for EOT-messen, og derfor har vi valgt at bruge eventen som et kick-off til den fysiske deltagelse i efteråret, så både besøgende og udstillere får mulighed for at forlænge messeoplevelsen med et digitalt lag, fortæller Mona Jakobsen, der er projektchef for EOT.

- EOT Connect er et pilotprojekt i samarbejde med vores samarbejdspartner Affinity, hvor vi gennem nogle digitale værktøjer sigter mod at 'matchmake' udstillere med besøgende forud for messen. Det endelige mål er selvfølgelig, at alle parter skal få mest muligt ud af deres messedeltagelse i september, og vi håber derfor, at branchen vil tage godt imod EOT Connect og benytte sig af muligheden for at hente en masse ny viden, siger Mona Jakobsen.

Kernen i EOT er kombinationen af udstilling, networking og et internationalt konferenceprogram. Til den kommende messe forventes mange spændende udstillere og et flersporet konferenceprogram, som blandt andet byder på LoRaWAN-konferencen fra det anerkendte "The Things Conference On Tour".

I den forbindelse sender amerikanske Semtech Senior Director Richard Lansdowne og Senior Product Manager Carlo Tinella til Danmark som keynote-speakers.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11