23948sdkhjf

Elektrolyse-producent tager første spadestik til 200 arbejdspladser

Tirsdag tager elektrolyseproducenten Green Hydrogen Systems første spadestik til udvidelsen af deres faciliteter i Kolding.

Det nye byggeri vil femdoble størrelsen af den nuværende fabrik og kan rumme yderligere 200 arbejdspladser. I forvejen har virksomheden 3500 kvadratmeter, og yderligere 13.000 kvadratmeter skal bygges til.

- Udover en større produktionskapacitet vil udvidelsen give os tilstrækkelig plads til at øge vores organisation fra de nuværende 100 ansatte til cirka 300 i 2025, udtaler adm. direktør i Green Hydrogen Systems, Sebastina Koks Andreassen

Op mod 300 mio. kr

Virksomheden oplyser, at den fysiske udvidelse og de nye medarbejdere gør det muligt for Green Hydrogen Systems at øge produktionen af elektrolyseanlæg markant og er et skridt mod at positionere Green Hydrogen Systems i gigawatt-klassen.

Green Hydrogen Systems har tidligere oplyst, at de skyder 250-300 millioner kroner i den nuværende udvidelse, et beløb der både dækker byggeriet samt køb af de eksisterende lokaler og købt af grunde til den forestående og fremtidige udvidelser.   

Skulle det blive nødvendigt har Green Hydrogen Systems planer i skuffen om en yderligere udvidelse af fabrikken, så produktionen kan nå op på 1.000 megawatt om året.

Det officielle første spadestik bliver taget tirsdag kl 10.00.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062