23948sdkhjf

EET Group overtager Swissk Ink AG

EET-koncernen offentliggør købet af det schweiziske selskab Swiss Ink AG, der har licensrettighederne til AgfaPhoto printer supplies i Europa.
Swiss Ink blev grundlagt i 2006 og supporterer i dag et stort antal detailhandlere, e-handelsvirksomheder og B2B forhandlere gennem deres europæiske distributionskanal.

- Vi har i meget lang tid fået henvendelser fra vores kunder med et ønske om en stærk og bestående portefølje af supplies produkter til printere. Det er derfor, jeg er meget begejstret og stolt af dette opkøb, der giver os mulighed for at betjene vores kunder i hele Europa med et stort udvalg af supplies til inkjet- og laserprintere fra det stærke AgfaPhoto brand, siger koncerndirektør John Thomas.

Swiss Ink distribuerer alt AgfaPhoto printer supplies i Europa med schweizisk teknologi og know-how med henblik på at garantere den bedste kvalitet på markedet for alternativ printer supplies.

AgfaPhoto er et af de mest kendte mærker i supplies markedet og kombinerer produktkvalitet og intelligente løsninger. AgfaPhoto er samtidig det førende mærke for alternative printer supplies og tilbyder blandt andet et komplet sortiment af blækpatroner og laser tonere til de mest almindelige printere som: Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Kyocera, Lexmark, OKI og Samsung.

- Alle AgfaPhoto produkter er på lager og klar til at blive solgt, og vores kunder kan nemt finde det rigtige supplies via vores prisvindende Produkt Guide. Den gør det muligt for vores kunder at finde det rigtige supplies til printeren med blot tre klik, til levering dagen efter. Jeg ser frem til at udvikle produktporteføljen og AgfaPhoto mærket med dette opkøb. Efter i dag er EET-koncernen uden tvivl anerkendt som en seriøs distributør inden for supplies området, siger John Thomas.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.25