23948sdkhjf

De små virksomheder har udfordringer med kvaliteten fra nye leverandører

Små og mellemstore virksomheder har særlige udfordringer med kvaliteten i en coronatid, hvor der er alvorlige problemer i forsyningskæderne. Det skriver dagbladet Børsen.

Flere virksomheder må nemlig skifte leverandører for at få tilstrækkeligt med komponenter til deres produkter. Her er de små virksomheder specielt udsatte ifølge SMV Danmark.

- Hvis man som komponentleverandør eller logistikvirksomhed skal svigte nogen, er det ofte de små, der kommer bagerst i køen. Det kan få den betydning, at det er dem, der skal ud og lede efter leverandører og derfor i højere grad risikerer at få en leverandør, der ikke har tilstrækkelig høj kvalitet, siger Jakob Brandt, adm. direktør i SMV Danmark til Børsen.

Derfor må nogle virksomheder ændre på deres forsyningskæde for at bringe kvaliteten i orden. Det gælder blandt andre Blue Ocean Robotics, som netop har fået en millioninvestering fra A.P. Møller Holding, hvoraf en del skal bruges til at løse forsyningsudfordringer.

- Det handler om, at vi i højere grad sikrer forsyningskæderne, da vi har oplevet problemer med knaphed og forsinkelser på nogle komponenter, men også i stigende grad kvaliteten. Det skal vi kunne imødegå, siger Claus Risager, adm. direktør i Blue Ocean Robotics til avisen.

Kilde: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/v...

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.08