23948sdkhjf

Nyt høreapparat i masseproduktion: Første palle er sendt af sted

Den danske høreapparatproducent, Audientes, er gået ind i en ny fase med indledende masseproduktion af "Ven" og den første palle med produkter til salg er netop sendt af sted mod Indien.

Det fortæller Audientes i en selskabsmeddelelse.

- Dette er en betydningsfuld dag for os og en kritisk milepæl på vores vej til markedet. Nu har vi vores første forsendelse af salgbare enheder på vej til Indien. Med en ordrebog på 1250+, og med nye ordrer, der ruller ind hver dag, er jeg glad for at få disse enheder i hænderne på vores partnere, som alle er ivrige efter at promovere Ven til forbrugerne i deres landsdækkende detailhandelsnetværk, siger Steen Thygesen, CEO for Audientes A/S.

Om Audientes:

Audientes blev etableret i 2014 af ingeniøren Hossein Jelveh, der sammen med 10 kolleger fra den nedlagte Nokia-afdeling i København startede helt fra bunden med at udvikle teknologien i Audientes.

Virksomheden blev børsnoteret på Nasdaqs First North i september 2020.

Audientes udvikler og producerer prisvenlige, selvjusterende høreapparater målrettet mod brugere i lande, hvor høreapparater ikke er ret udbredt. 

Audientes har opskaleret sin produktion siden sidste del af 2021 og har især arbejdet med omfattende test af produkterne, samt indgående dokumentation af Bluetooth-teknologien bag. 

- Med det betydelige teknologiske løft, Ven fik sidste år, var vi nødt til at sikre, at vores høreapparat lever op til de officielle standarder, der kræves for en Bluetooth-aktiveret enhed. Jeg er glad for at kunne sige, at vi med succes har opfyldt kravene, og at der nu afventes en lokal godkendelse fra de indiske myndigheder, der giver mulighed for massemarkedspenetration af Ven, siger Steen Thygesen.

Audientes forventer, at Ven vil nå fuld masseproduktion hos produktionspartneren OSM Group i februar. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11