23948sdkhjf

Skotske CITA tager dansk platform med til Mellemøsten

Den danske software-udvikler Monta har netop offentliggjort et nyt samarbejde med den skotske e-mobilitetsleverandør CITA, der planlægger at ekspandere på nøglemarkeder i Mellemøsten.

CITA finder kunderne, står for anlægsarbejdet og leverer hardwaren og Monta står for softwareplatformen med den indbyggede betalingsløsning og app, fortæller parterne i en pressemeddelelse.

- Elbilsmarkedet i Mellemøsten er tidoblet i løbet af de sidste fem år, og vi er nået til et punkt, hvor den nuværende mængde af offentlige ladestandere simpelthen ikke kan følge med efterspørgslen. Organisationer i hele regionen ønsker at støtte op om overgangen til elbiler, men det går ikke hurtigt nok. Det er her, Monta kommer ind i billedet, da de tilbyder en problemfri og fuldt integreret software til opladning af elbiler, siger Ian Beattie, der er salgs- og driftsdirektør hos CITA. 

Det konkrete fokus i ladestander-samarbejdet ligger især i Qatar, Saudi-Arabien og De Forenede Arabiske Emirater, hvor man har store ambitioner om at øge andelen af elbiler.

- CITA har arbejdet benhårdt på at understøtte elbilisme i Mellemøsten, og vores nye partnerskab med dem giver os ideel mulighed for at levere bæredygtig transport til både organisationer, virksomheder og private elbilister i regionen. Mellemøsten er et marked i enorm vækst på den front, siger Casper Rasmussen, CEO og co-founder hos Monta. 

- Vi er spændt på at vise, hvor nemt det i virkeligheden er at tage springet til elbilisme, og vi er glade for at være med til at grundlægge e-infrastrukturen i et område som Mellemøsten, der satser massivt på elbiler netop nu, siger Casper Rasmussen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094