23948sdkhjf

Picca gifter sig med en svensker, men beholder navn og gavn

Vejen til målet om at skabe Nordens største automationshus går for Picca Automations vedkommende over et giftemål med den svenske pendant, Acobia.

Det fortæller Picca i en pressemeddelelse.

Det er Piccas nye ejer, kapitalfonden Axcel, der køber Acobia fri fra stifterne og foreslår en sammenlægning på de indre linjer. Acobia og Picca beholder hvert sit navn og hver sin organisation.

Om Acobia:

  • Acobia er leverandør af industrielle automationsløsninger til offentlige og private kunder i Sverige og Norge.
  • Acobia blev grundlagt i 1995 og har i dag mere end 60 ansatte på tværs af selskabets tre kontorer i Sverige samt et kontor i Norge.

Kilde: Picca

- Vores vision er at bygge nordens bedste leverandør af automationsløsninger. På grund af den samlede markedsdækning, det delte fokus på at levere automationsløsninger af høj kvalitet, og et godt kulturelt match mellem de to organisationer, er sammenlægningen af Picca og Acobia en vigtig milepæl på den rejse, siger Knut Akselvoll, bestyrelsesformand for den samlede gruppe.

Til sammen vil Picca og Acobia råde over 175 medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge. Samlet set vil omsætningen være lige under en kvart milliard.

- Vi har over de seneste to år opbygget et solidt fundament til at underbygge den accelererede vækstrejse, vi skal på som samlet gruppe. Vi ser meget frem til samarbejdet med Picca, til at gøre brug af vores kræfter sammen, og til at forsætte vores rejse med at levere datadrevne løsninger til vores kunder, siger Katarina Cornelius, der er CEO for Acobia.

Picca Automation har fem afdelinger i Danmark. Udover Randers, hvor man i januar samlede PD Automation op, så er virksomheden repræsenteret i Søborg, Silkeborg, Troldhede og Thisted med i alt 115 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064