23948sdkhjf

Eltel vinder stor jysk kontrakt

Eltel har indgået en fire-årig rammeaftale med Netselskabet N1 fra midten af maj, hvorfra Eltel skal sikre anlægsopgaver i Jylland for N1.

Rammeaftalen indebærer 27 millioner kroner over de næste fire år, oplyser Eltel i en pressemeddelelse.

N1 forsyner over 750.000 hjem og virksomheder med elektricitet på tværs af Jylland. Med den nyligt indgåede rammeaftale forpligter Eltel sig til at sikre anlægsopgaver i elforsyningsnettet og holde hånden under den infrastruktur, som N1 forsyner borgerne med.

Den nye aftale vækker glæde hos Eltel Danmarks administrerende direktør, Claus Metzsch Jensen.

- Det er en rigtig spændende kontrakt, som vi har indgået med N1, der cementerer vores power-forretning i Jylland. Vi har altid haft godt fat i det jyske marked og altid haft gang i mange spændende projekter. Derfor er det meget glædeligt, at vores power forretning nu for alvor træder ind på markedet i Jylland og dermed følger trop med vores øvrige forretningsområder. Eltel er leverandør af kritisk infrastruktur til hele Danmark, og det er nu for alvor blevet understreget med den nye rammeaftale, der er indgået med N1, siger han i pressemeddelelsen.

Eltel er en førende nordisk leverandør af tjenester inden for el- og telekommunikationsnetværk. Koncernen beskæftiger 500 medarbejdere i Danmark, 5000 i alt og omsatte i 2021 for godt 800 millioner euro.

Som en naturlig del af opgaven kommer Eltel til at opnormere på teknikere til de anlægsopgaver, som er en del af rammeaftalen. På baggrund af Eltels store virke og massive aktiviteter i Jylland er lokationerne og kontorerne på plads og klar til at løfte opgaven for N1. Med en flåde på flere hundrede kørende teknikere er Eltel til stede på tværs af hele landet, men i den kommende tid vil der være et ekstra fokus på at få endnu flere teknikere til de jyske power-lokationer.

- Det er klart, at en opgave som denne for Jyllands største elselskab stiller nogle meget præcise krav til mandskab. Vi har mange og meget dygtige teknikere på tværs af hele vores koncern, men i den kommende tid vil vi fokusere på at få endnu flere tilknyttet vores kommende N1-aktiviteter i Jylland, siger Carsten Helsted, afdelingschef, Eltel Networks Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094