23948sdkhjf

BB Electronics efter opkøb: - Den daglige arbejdsgang kommer til at være den samme

BB Electronics havde et stærkt 2021 med over en milliard i omsætning, men det har ikke været nogen let opgave at få et sådant resultat i et marked, hvor corona-krisen gennem længere tid har sat sit præg på forsyningskæder, som gør det svært at skaffe de rigtige komponenter og materialer.

Succesen skal blandt andet findes i en række nyansættelser, fortæller CEO Carsten Christensen til Electronic Supply.

- Det har handlet om systematik og hårdt arbejde, og så har vi rekrutteret flere medarbejdere til udelukkende at skaffe komponenter, som afsøger markeder verden over for komponenter, siger han.

En anden fordel ved samarbejdet indebærer også, at de kan trække på ekspertise på adskillige områder fra det nye moderselskab.

- Der er selvfølgelig områder, hvor vi kan udnytte nogle services, som Kitron har qua deres størrelse, siger Carsten Christensen.

Direktøren peger dog også på, at selvom BB Electronics kan nyde godt af det nye ejerskab, så kommer hverdagen på de fleste parametre til at forblive som hidtil.

- BB Electronics kommer til at køre videre med eget navn, brand og forretningsmodel. Den daglige arbejdsgang kommer til at være mere eller mindre den samme, og jeg er stadig overordnet ansvarlig, siger Carsten Christensen, som samtidigt er indtrådt i topledelsen i det norske selskab.

Om BB Electronics

  • BB Electronic er stiftet i 1975 og har base i Horsens.
  • BB Electronics leverer til kunder inden for industri, telecom og medico.
  • Virksomheden blev i januar 2022 solgte til den norske EMS-gigant Kitron.
  • Har produktion i Horsens, Suzhou i Kina og Lanškroun i Tjekkiet.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.422